Snijpakket jacht

Wilt u een snijpakket op maat gemaakt voor uw jacht? Bij Wester Naval Architecture bent u door de jarenlange ervaring en expertise op het juiste adres. Bij Wester Naval Architecture wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van hoogstaande kwaliteit, daarnaast zijn de wensen van de klant het allerbelangrijkst. Wij staan bekend om onze service en klantgerichte aanpak, uw wensen en behoeftes lopen als rode draad door het project.

jarenlange ervaring grote diversiteit kwaliteit

Home ยป Snijpakket jacht

Wij maken het snijpakket voor uw jacht

Een jacht op maat afhankelijk van de wensen en behoeftes die u heeft, dat is mogelijk bij Wester Naval Architecture. Aan de hand van uw wensen en behoeftes wordt er gezorgd dat het schip helemaal voldoet aan de visie die u heeft. Wanneer er speciale wensen zijn betreft het jacht kunnen we in samenspraak bekijken wat de opties zijn van het snijpakket van uw jacht. Daarnaast wordt er door de ervaring van eigenaar Paul Wester gezorgd dat u een goede begeleiding krijgt. Wilt u een aantal voorbeelden zien? Neem dan eens een kijkje naar de projecten die wij in het verleden hebben uitgevoerd.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Denkt u dat wij iets voor u kunnen betekenen op het gebied van het maken van een snijpakket van uw jacht of ander project? Wij helpen u graag! Door de grote mate van service en de persoonlijke aanpak wordt ieder project met dezelfde hoogwaardige kwaliteit afgeleverd. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: +31 (0)40 304 1553.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid