Bouwpakket voor jachten

Voor bouwpakketten van jachten moet u bij Wester Naval Architecture zijn. Op het gebied van een stalen of aluminium bouwpakket voor jachten heeft Wester Naval Architecture zeer brede ervaring en kennis. Dit geldt zowel voor kleine als grote jachten. Een bouwpakket voor jachten van Wester Naval Architecture wordt met de grootste zorg samengesteld. Hierbij houden wij natuurlijk rekening met de specificaties van de klant en wij denken mee over optimale bouwmethodes.

jarenlange ervaring grote diversiteit kwaliteit

Home » Bouwpakket voor jachten

Een kwalitatief sterk bouwpakket voor jachten

Voor een bouwpakket van jachten bent u bij Wester Naval Architecture op het juiste adres. Mede door de ervaring van de eigenaar en oprichter Paul Wester wordt er gezorgd voor een consistente waarborging van de kwaliteit. Er kunnen ook gedeeltes van het project uitgevoerd worden. Denk hierbij onder andere aan:

  • Productie-stroken;
  • Het maken van snijcodes;
  • Het inkopen van het materiaal, snijden en vervormen;
  • Het regelen van de transporten tussen de diverse daarbij betrokken partijen tot op de bouwlocatie.

Hierbij zijn er meerdere mogelijkheden; bovenstaande is slechts een greep van de mogelijkheden die wij voor u kunnen aanbieden. U kunt de mogelijkheden ook zien aan de hand van onze projecten uit het verleden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden? Wij staan u graag te woord, wanneer u belt kunnen we samen bekijken wat de mogelijkheden zijn aan de hand van uw wensen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: +31 (0)40 304 1553.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid